Et vigtigt menneske i mit liv er syg. Jeg beundrer hans måde at takle det på

Min eksmand er en rigtig helt. Han giver alt, hvad han kan til både børnebørn og venner

"Da han fik besked om sygdommen, sendte han løbende bulletiner til os alle, men stoppede denne praksis, da sygdommen mirakuløst gik i ro. Det er vi mange, der er taknemmelige for: hans kone, den mest stabile og kærlige person, man kan tænke sig. Hans ekskone, som er mig, og vores børn og børnebørn til begge sider."
"Da han fik besked om sygdommen, sendte han løbende bulletiner til os alle, men stoppede denne praksis, da sygdommen mirakuløst gik i ro. Det er vi mange, der er taknemmelige for: hans kone, den mest stabile og kærlige person, man kan tænke sig. Hans ekskone, som er mig, og vores børn og børnebørn til begge sider." . Foto: Nani Chavez/Unsplash.

Jeg kender en mand på 83 år, som ikke er en klynker, selvom han har en alvorlig kræftsygdom og et ikke så stærkt hjerte.

Han er snarere en mand med stærke meninger og en ukuelig livsvilje. Totalt blottet for selvmedlidenhed og bitterhed. Som deler sit liv med familie og venner og gør, hvad han kan for at leve et godt liv på trods af den situation, han befinder sig i. Varm og befriende sjov og fræk i munden. Nådesløs i sin kritik af ”smadredamerne”: de to kvinder, som, han mener, i et par år er sluppet af sted med at køre parløb i toppen af dansk politik, og som får sig en respektløs omgang hug, når de tramper i spinaten, hvad enten det er minkskandalen eller håndteringen af sagerne om forsvarets efterretningstjeneste.