Signatur er en klumme og skrives på skift af sognepræst Heidi Røn, journalist Tine Maria Winther, efterskoleforstander Rasmus Bro Henriksen og redaktør Kåre Gade

Kåre Gade: Min erfaring med anhængerkørsel kan koges ned til, at man aldrig skal begynde at bakke

Hvis der skal øves betydelig skade på egen eller andres ejendom, er det bedst, at det er mig, der gør det, skriver Kåre Gade, hvis "kompetence" inden for anhængerkørsel stadig efterspørges af de tre sønner

Når jeg kører rundt i København med en lukket trailer, foregår det i en alarmtilstand, der grænser til panik. Men jeg er endnu mere alarmeret ved tanken om, at mine sønner gør det.
Når jeg kører rundt i København med en lukket trailer, foregår det i en alarmtilstand, der grænser til panik. Men jeg er endnu mere alarmeret ved tanken om, at mine sønner gør det. Foto: Iben Gad.

Jeg vågner ved femtiden med ansigtet begravet i den toåriges natble og hans ben slynget over mit hoved. Jeg vrister mig fri og rækker ud efter brillerne og mobilen. Hans far har netop sendt en besked:

“Veerne begyndte klokken 3. En halv time senere fødte hun i armene på ambulanceførerne. Mor og barn har det godt. Vi skal have en ny madras.”