Leonora Christina Skov: Relationer er livets mening. Skær det uvæsentlige væk

Hvad er dit bedste råd til et godt liv? Det spørger journalist Daniel Øhrstrøm en række markante danskere om i Kristeligt Dagblads nye podcast “Liv & Sjæl”. Programmets første gæst er forfatter Leonora Christina Skov

Lyt til dette afsnit af "Liv & Sjæl" ved at klikke på play-ikonet herover eller på din foretrukne podcast-app.

I første afsnit fortæller Leonora Christina Skov om, hvorfor hendes bedste råd til livet er at skære alt unødigt fra.
I første afsnit fortæller Leonora Christina Skov om, hvorfor hendes bedste råd til livet er at skære alt unødigt fra.

Uddrag fra podcasten:
Leonora Christina Skov: "Det er vigtigt, at man fokuserer på det, man er i livet for, og at man bruger meget tid på det. Det betyder, at der er meget, man må skære fra, og det har jeg selv gjort med held."

Daniel Øhrstrøm: "Hvad har du skåret fra?"

Leonora Christina Skov: "Nærmest alt andet end at skrive og rejse og mine venner. Jeg bor, hvor jeg har boet de sidste 20 år, i en lejlighed, og selvom jeg har tjent mange penge på mine sidste bøger, så er vi ikke flyttet i noget andet og har fået en dyrere husleje. Vi er blevet boende, hvor vi bor. Vi har ikke nogen bil, vi har ikke noget sommerhus, vi har ikke nogen børn. Bemærk rækkefølgen. Det sidste, der faldt mig ind, var børnene." 

Om podcasten “Liv & Sjæl”

”Liv & Sjæl” er Kristeligt Dagblads nye eksistenspodcast om tilværelsens store spørgsmål. I første sæson om det gode liv taler journalist Daniel Øhrstrøm med markante danskere om sorg, meningsløshed, kærlighed og håb. Ideen tager udgangspunkt i bogen "Det gode liv - 125 råd til tilværelsen", som kan købes her.

Lyt med hver tirsdag i Kristeligt Dagblads app eller på K.dk/podcast-liv

Inspiration eller hjælp?
Du kan finde alle Kristeligt Dagblads podcasts her eller i Kristeligt Dagblads app.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at komme i gang med at lytte, er du velkommen til at kontakte kundeservice eller skrive en mail til abonnement@k.dk.