Min mission er at putte noget i folks sanseapparater og hjerner, som de ikke troede, de manglede

Først som voksen tog han kontakt til sin far, og pludselig havde han en stor familie. 47-årige Rasmus Brendstrup er den sidste medvirkende i Kristeligt Dagblads serie om danskernes liv og værdier

Ladcyklen er nærmest et familiemedlem, og den har vel nærmest kørt længere end en gennemsnitlig brugt bil, siger Rasmus Brendstrup. Resten af familien tæller hans kæreste, tre børn og to katte.
Ladcyklen er nærmest et familiemedlem, og den har vel nærmest kørt længere end en gennemsnitlig brugt bil, siger Rasmus Brendstrup. Resten af familien tæller hans kæreste, tre børn og to katte. Foto: Johanne Teglgård Olsen.

Hvad bruger du din fritid på?

Jeg presser nok citronen lidt, for jeg behøver ikke særlig meget søvn, og jeg bliver så glad, når nogle spørger, om jeg vil være med til noget. Jeg er involveret i mine børns skole. Jeg er også træner i børnenes fodboldklub, Nørrebro United, hvor vi tænker mere på sammenhængskraft end på at vinde. Jeg så fem timers kunstfilm i forgårs og var i biografen efter puttetid i går, og jeg har været på to museer og holdt fem foredrag i den seneste uge. Min kæreste og jeg pisker rundt og bortforpagter indimellem vores børn til søde naboer. Når vi er hjemme, åbner vi til gengæld dørene, så det vælter ind med naboer i alle aldre, som betragter vores hjem som en varmestue. Vi er virkelig nogle fomo-typer ("Fear of missing out", bange for at gå glip af noget, red.).