Rebecca Bach-Lauritsen: Jo mere jeg kan forstå livet gennem min krop, jo mere føler jeg mig i live

Forfatter Rebecca Bach-Lauritsen vender tilbage til den kropslige sansning, når tankerne tager over. Daniel Øhrstrøm tager fodbad med ugens gæst, Rebecca Bach-Lauritsen, og hun forklarer, hvorfor hendes bedste råd til et godt liv er at bruge sine sanser.

Lyt til dette afsnit af "Liv & Sjæl - Det gode liv" ved at klikke på play-ikonet herover eller på din foretrukne podcats-app.

Daniel Øhrstrøm taler, i denne uges afsnit af "Liv og Sjæl", med børnebogsforfatter Rebecca Bach-Lauritsen, som mener, at det er vigtigt ikke at leve et passivt liv.
Daniel Øhrstrøm taler, i denne uges afsnit af "Liv og Sjæl", med børnebogsforfatter Rebecca Bach-Lauritsen, som mener, at det er vigtigt ikke at leve et passivt liv.

Uddrag fra podcasten:

Daniel Øhrstrøm: “Hvad er dit bedste råd til et godt aktivt liv?”

Rebecca Bach-Lauritsen: “Et godt aktivt liv, som jeg ser det, er et liv hvor man gør noget. Jeg er sådan en, som nemt kan lande i tanker. Jeg er meget oppe i mit hoved, og når jeg så formår at komme fra hovedet ved at nippe nogle blade af en potteplante, eller andre helt basale ting, der inkluderer min krop, så kan jeg mærke, at jeg er, og det er det gode aktive liv for mig. 

Daniel Øhrstrøm: “Det er derfor, det er vigtig at tage fodbad”

Rebecca Bach-Lauritsen: “Ja, det er da derfor, man skal stikke fødderne ned i vandet og så mærke: Er det for varmt eller for koldt? Stikker badesaltet, eller er det dejligt at rulle tærerne hen over det? Al den sanselighed. Jo mere jeg kan forstå livet gennem min krop - at mærke og sanse - jo mere føler jeg mig i live.” 

Om podcasten “Liv & Sjæl”
”Liv & Sjæl” er Kristeligt Dagblads eksistenspodcast om tilværelsens store spørgsmål. I første sæson om det gode liv taler journalist Daniel Øhrstrøm med markante danskere om sorg, meningsløshed, kærlighed og håb. Ideen tager udgangspunkt i bogen "Det gode liv - 125 råd til tilværelsen", som kan købes her.

Lyt med hver tirsdag i Kristeligt Dagblads app eller på K.dk/podcast-liv

Inspiration eller hjælp?
Du kan finde alle Kristeligt Dagblads podcasts her eller i Kristeligt Dagblads app.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at komme i gang med at lytte, er du velkommen til at kontakte kundeservice eller skrive en mail til abonnement@k.dk.