Signatur er en klumme og skrives på skift af sognepræst Heidi Røn, journalist Tine Maria Winther, efterskoleforstander Rasmus Bro Henriksen og redaktør Kåre Gade

Sognepræst om kærlighed, der gør blind: Det forunderlige er, at man rejser sig igen

Man kan aldrig helt gardere sig mod ulykkelig kærlighed og misbrugt tillid. Heldigvis bliver mange af os aldrig færdige med kærligheden

Ulykkelig kærlighed og misbrugt tillid slår ned alle vegne. Det forunderlige er såmænd ikke, at det sker. Nej, det i grunden helt igennem forunderlige er, at man rejser sig igen, skriver Heidi Røn.
Ulykkelig kærlighed og misbrugt tillid slår ned alle vegne. Det forunderlige er såmænd ikke, at det sker. Nej, det i grunden helt igennem forunderlige er, at man rejser sig igen, skriver Heidi Røn. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix.

"'Kjerlighedens gjerninger' er blevet væk!", konstaterede jeg forleden. Højlydt og nok mest for mig selv. Liggende på alle fire i stuen blot for at konstatere, at den heller ikke var under sofaen. Træls, som sådan en stor lille bog kan forsvinde. Men det kan den altså. Pist væk er den. 

I boghandlen i Lemvig er der ikke problemer med "Kjerlighedens gjerninger". Den stod dog ikke på hylden, men hurtigere end hurtigt kan de skaffe den hjem.