Prøv avisen

Det er folks eget ansvar, om de er utro eller ej

Sigurd Vedal. Foto: Privatfoto.

Sigurd Vedal, norsk grundlægger og direktør for VictoriaMilan-koncernen i Norge, Sverige, Danmark, Spanien og Storbritannien

Sigurd Vedal, hvorfor tilbyder I et forum for utroskab?

"For det første forstår jeg godt, at folk reagerer voldsomt på vores hjemmeside. Vi bliver kritiseret for at tilbyde affærer til folk, men vi er bare meget tydelige i vores profil i forhold til andre datingsider, som faktisk tilbyder det samme, men bare ikke skilter med det. Vi ved, at utrolig mange er utro, og derfor har vi skabt et sted, hvor folk kan mødes."

Hvorfor forklarer hjemmesiden, hvordan man bedst skjuler sin affære for sin partner?

"Vi har lavet flere bruger-undersøgelser, der viser, at mange af brugerne føler sig låst og begrænset i deres forhold, uden at de ønsker at forlade deres partner. De elsker deres familie og ønsker ikke at bryde med partneren, men samtidig har de et personligt afsavn. I sidste ende bliver det et spørgsmål om at lade sig skille eller at have en hemmelig affære."

LÆS OGSÅ:
Er der grænser for utroskab?

Hvordan kan det forsvares at tjene penge på noget, som kan såre et andet menneske dybt?

"Hvis jeg personligt skabte utroskab, ville jeg naturligvis ikke kunne forsvare det, men vi ved, at over en tredjedel af folk i parforhold er utro, så målgruppen er i stor stil til stede. Vi er meget tydelige om, hvad vi tilbyder, hvilket er bedre end de sider, hvor folk i parforhold går ind og udgiver sig for at være singler og dermed risikerer at såre både sin egen partner og den, man er utro med."

Men er I ikke medvirkende til at give folk den måske afgørende mulighed for at være utro?

"Jeg tror helt ærligt ikke på, at reklamer for vores hjemmeside skaber utroskab. Vores sloganer appellerer ikke til folk, som ikke allerede har overvejet at være utro. Vi er ærlige om vores formål, men det er altid folks eget personlige ansvar, om de er utro eller ej."

Nogen mener alligevel, at I er med til at legitimere utroskab?

"Det er vi bestemt ikke. Det er et svært dilemma at stå i, om man vil bedrage sin partner, men som sagt føler mange af vores brugere sig låst i deres forhold, uden at de ønsker at afslutte det. I stedet for at gå på jagt ude i byen har de muligheden for at opsøge kontakten på en sober måde hos os."

gehlert@k.dk