Min krop skal holdes i meget stram line

Forfatteren Sissel-Jo Reid Gazan udkommer i dag med romanen og videnskabskrimien Svalens graf. Tidligere har hun blandt andet lavet DR 2-serien Kærlighedens bud

39-årige Sissel-Jo Reid Gazan, der er mor til 11-årige Lola og to-årige Willow, holder sig fra søde sager og træner hårdt for at holde figuren. –
39-årige Sissel-Jo Reid Gazan, der er mor til 11-årige Lola og to-årige Willow, holder sig fra søde sager og træner hårdt for at holde figuren. –. Foto: Robin Skjoldborg.

Hvad er det gode liv for dig?

Det gode liv er de dage, hvor alt går op i en højere enhed. Når jeg får trænet og løbet, sovet nok, arbejdet koncentreret, været sammen med mine børn og har gode samtaler med min mand. Når jeg får spist sundt og grinet højt, altsammen på én dag. De dage findes, selvom de er sjældne, og de er årets bedste dage.

Hvornår har du det bedst med dig selv?

Når jeg er udhvilet og lige efter træning. Og når jeg har løst en konflikt med min tween-datter uden at miste besindelsen.

Hvad gør du for at holde kroppen i gang?

Jeg dyrker rigtig meget sport. Jeg har sådan en krop, der går i total rokoko, hvis den ikke bliver holdt i meget stram line. Så det gør jeg. Knaldhård træning fire gange om ugen plus det løse.

Hvad er afslapning for dig?

Være helt alene og se pigefjernsyn. For eksempel filmen Dreamgirls for 120. gang eller et afsnit af Sex in the City. Det sker desværre stort set aldrig.

Hvad er der altid i dit køleskab?

Gedefeta, æg og pesto.

Hvad er din største last?

Kold hvidvin, og når jeg er gravid desværre Hägen-Dazs dulce de Leche.

Hvad er det bedste sundhedsråd, du har fået?

En prås gik op for mig, da den fyr, jeg træner med, engang sagde, at 60-70 procent af ens slanke linje er kost og kun 30-40 procent træning. Siden har jeg prøvet at spise mere med måde, og jeg spiser stort set aldrig søde ting, for jeg gider ikke træne så meget og så stadig have for meget på sidebenene.