Prøv avisen

Otte gode råd til dig, der vil udleve din drøm

For 13 år sidden droppede Lisbeth Johansen en lovende salgskarriere i hotelbranchen for at rejse ud i verden. I dag driver hun organisationen LittleBigHelp, der med over 70 ansatte dagligt hjælper hundredevis af gadebørn og kvinder i Indiens slum. Foto: Leif Tuxen

Drømmer du om at kvitte jobbet, skifte uddannelse eller flytte om på den anden side af jorden? Så kan du her finde inspiration i otte gode råd fra Lisbeth Johansen, der selv skiftede spor og stiftede en udviklingsorganisation

Drømmer du om at skifte spor i livet? Tage en ny uddannelse, flytte om på den anden side af jordkloden eller etablere en udviklingsorganisation lige som Lisbeth Johansen?

I bogen ”Hvad svarer du, når livet kalder”, der udkommer tirsdag den 31. maj på Kristeligt Dagblads Forlag, fortæller hun, der kommer fra Hobro, om sit spring fra en international salgskarriere i hotelbranchen til at rejse ud i verden og finde sig selv blandt gadebørn i Indiens slum.

Her grundlagde hun i 2009 organisationen LittleBigHelp, der i dag driver otte projekter med børnehjem, skoler og kvindegrupper i Kolkata – tidligere kaldet Calcutta – i Vestbengalen i det østlige Indien.

Her er Lisbeth Johansens otte gode råd til dig, der vil udleve din drøm. Det handler om:

1. At turde udfordre sin egen komfortzone

2. At være klar på sin intention – hvad er det man gerne vil?

3. Ikke at være bange for at fejle

4. Ikke at være bange for at såre andre – ethvert valg indebærer også fravalg

5. At være tro mod sig selv og sine egne værdier

6. At turde stå fast

7. At se muligheder i stedet for begrænsninger

8. At turde skille sig ud fra flokken og stå alene