Tilbage til hverdagen: Madpakken behøver ikke være "dødssyg og usund"

En nærende madpakke er vigtig nu, hvor børn og voksne atter er begyndt i skole og på arbejde efter sommerferien. Opskriften på den gode madpakke handler om planlægning og pragmatik, mener ernæringsekspert

I min optik er rugbrødsmadden blevet lidt for udskældt, siger Katrine Klinken. Foto: Bjarne Jakobsen/Biofoto/Ritzau Scanpix

Det er sådan en, de fleste har et had-kærlighedsforhold til. Det kan være træls at stå og lave den, men samtidig vil man gerne have, at den er så tilpas sund og lækker, at man gider sætte tænderne i den til spisetid. Vi taler selvfølgelig om madpakken. Elsket og udskældt på en og samme tid af mange. Og lige nu højaktuel, fordi landets børn atter er tilbage på skolebænken, og mange voksne tillige tilbage på arbejdspladsen, hvilket kræver sin energi.