Prøv avisen

Aktuelle navne

Mikael Waldorff 25-års-jubilæum

I dag har Dansk Skuespillerforbunds direktør, Mikael Waldorff, 25-års-jubilæum. Mikael Waldorff er født i Faaborg, student fra Sorø Akademi 1965, og frem til 1973 læste han litteratur og var samtidig aktiv i studenterbevægelsen. 1970 til 1977 arbejdede han tillige som offsettrykker. Fra 1977 til 1984 var Mikael Waldorff medlem af Folketinget for VS, hvor han blandt andet var kultur- og energiordfører. Mikael Waldorffs vej til skuespillerforbundet har været omskiftelig. Til gengæld har han været der længe, lige siden 1984, hvor han blev faglig sekretær i Fællesforbundet for Teater, Film og TV, som tre år senere indgik i Dansk Skuespillerforbund, hvor han siden 1989 har været direktør. Han har i løbet af denne periode både fungeret som vicepræsident for FIA (Federation International des Acteurs) og formand for Copy-Dan Kabel-TV. Mikael Waldorff er gift på 22. år, og har tre voksne børn og to børnebørn. Dansk Skuespillerforbund indbyder til reception, fredag den 4. september 2009 klokken 14.00-17.00 i forbundets lokaler, Sankt Knuds Vej 26, 1903 Frederiksberg

Ny vicedirektør på Altinget.dk

Altinget.dk har styrket sin organisation med oprettelse af en stilling som vicedirektør. Valget er faldet på 30-årige Mette Rosendahl, der har arbejdet i salgsfunktioner på Altinget.dk siden 2004, senest som salgs- og administrationschef. Vicedirektøren, der tiltræder den 1. august, har det samlede daglige ledelsesansvar for driften af Altinget.dk, herunder personale, salg, markedsføring, regnskab og udvikling af eksisterende og nye produkter. Mette Rosendahl stammer fra Varde og er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Hendes første store opgave bliver udvikling og lancering af Altinget.dk's to nye netaviser om henholdsvis skat og boligpolitik, som går i luften til september.

Bryllup i Christianskirken

Lørdag den 1. august vies klokken 12.30 i Christianskirken, Århus, Maiken Bach Petersen, Århus, datter af Birgit og John Bach Petersen, Randers, til Daniel Møller Hansen, Århus, søn af Karin og Kristian Hansen, Vorbasse.Festen holdes på "Skovhuset" i Fårvang.

Ove Møller Petersen 25-års jubilæum

En skattet medarbejder i Arhusegnens Andel i Galten, produktionskonsulent Ove Møller Petersen, Snebærvej 7, Grenaa, kan fejre 25-års- jubilæum i dag. Ove er kendt af mange landmænd i det øst-midtjyske område som en travl, dygtig og troværdig, venlig og kundeorienteret konsulent med en høj faglig indsigt, som alle sætter stor pris på. Hertil kommer hans gode humør og menneskelige forståelse, der er med til at gøre hverdagen lettere for den ofte hårdt trængte kundegruppe. P.t. er Oves arbejdsplads i firmaets afdeling i Lyngby. Det var Djurslands Korn på havnen i Grenaa, der først nød godt af Oves imødekommende arbejdskraftsevner – og han var således igennem den hårde og krævende fusionsproces, da Aarhusegnens Andel overtog virksomheden i Grenaa for nogle år siden. Mon ikke firmaet og dets ledelse vil forstå at værdsætte Ove Møller Petersens indsats på den store jubilæumsdag? Og privat vil familien med hustruen, Elin, i spidsen og de mange venner og bekendte også forstå at hylde den populære jubilar i hjemmet i Grenaa.