Vinder af kronikkonkurrence mistede, søgte og genfandt kærligheden

Tine Fenger Thomsen har været tilknyttet Vestervig Kirkemusikskole siden 2016. Sidste år blev hun rektor. ...

Tine Fenger Thomsen har været tilknyttet Vestervig Kirkemusikskole siden 2016. Sidste år blev hun rektor. – Privatfoto.

Tine Fenger Thomsen blev opfordret til at åbne døren for at arbejde med kirkemusik af sin nu afdøde mand. I dag er hun rektor på Vestervig Kirkemusikskole og vinder af Kristeligt Dagblads kronikkonkurrence

Dansk var Tine Fenger Thomsens yndlingsfag i skoletiden. Hun fik høje karakterer i det skriftlige og var glad for at skrive. Men hun var mere glad for at spille musik og valgte musikkonservatoriet og en musikerkarriere i stedet at udnytte sin interesse for at skrive.

Som 50-årig valgte hun at gøre brug af de skriftlige evner igen, da Kristeligt Dagblad i år annoncerede emnet for årets kronikkonkurrence. Hun skrev for første gang i sit liv en kronik, men det skal ikke være den sidste, siger hun nu.

For hun vandt nemlig konkurrencen med sin kronik, der fortæller hendes historie om sorgen efter hendes første mands død, frustrationerne ved det efterfølgende datingliv og til sidst glæden ved at have fundet den store kærlighed igen.

”Emnet var højaktuelt for mig, fordi jeg i forvejen havde reflekteret en masse over emnet kærlighed og sorg. Jeg har mistet, jeg har ledt efter en ny, og jeg har fundet kærligheden igen,” siger hun.

Prøv avisen gratis i en måned
Du kan få adgang til denne artikel og Kristeligt Dagblad i en måned helt uden omkostninger.
Allerede abonnent? Log ind.

Kommentarer

Du skal have en Facebook-profil for at kunne kommentere denne artikel. Husk at brud på reglerne kan medføre, at dine kommentarer bliver fjernet, og din profil udelukkes fra debatten. Læs mere om vor moderering her.

 
 
 

Prøv Kristeligt Dagblad 4 uger gratis!

Indtast dit telefonnummer herunder og klik 'Næste'. Tilbudet er uforpligtende og dine personlige oplysninger behandles fortroligt.