SKRIV: Skal Tove Videbæk ekskluderes?

Er det i orden, at Kristendemokraterne ekskluderer Tove Videbæk? Læs nogle af indlæggene i debatten her og deltag selv

Hvad synes du om Kristendemokraternes planer om at ekskludere stemmeslugeren Tove Videbæk? –
Hvad synes du om Kristendemokraternes planer om at ekskludere stemmeslugeren Tove Videbæk? –. Foto: Leif Tuxen.

Vi har samlet nogle indlæg fra læserdebatten om Tove Videbæk. Læs dem her og giv selv din mening til kende ved at trykke 'kommentér' nederst eller i højre side:

Mogens Nørgård
19.06.08 klokken 12.22

Selvfølelig har alle ret til at have en mening om KD. Men det er ikke i orden, når en markant politiker som Tove Videbæk gentagne gange siger nogen ting til medierne, som er uacceptable for partiet. Det er min mening, og på lørdag skal Hovedbestyrelsen tage stilling til, hvad der skal ske med Tove Videbæk i fremtiden.

(...)

Det er klart, at vi som parti ikke kan leve med sådanne udmeldinger i pressen. En ting er hvad Tove Videbæk selv mener, men at hun direkte modarbejder partiet i pressen, kan vi ikke acceptere. Derfor bliver vi nødt til at tage det endelig opgør for at komme videre med vores politik. Det er det, vi er her for.

Læs debatindlægget her:

Karlo Brondbjerg
19.06.08 klokken 23.35

Åben spørgsmål til Mogens Nørgård og ligesindede:
I Herning er vi flere KD medlemmer end i hele "Region Sjælland" + "København". Langt de fleste af medlemmerne i Herning vil gerne tilslutte sig min manglende lyst til at stemme på Bodil Kornbæk som formand - Betyder det at jeg også skal indkaldes til samtale med få dages varsel - for jeg/vi bakker STÆRKT op om Videbæk i Vestjylland ???

Læs debatindlægget her:

Lars J. Helbo
19.06.08 klokken 13.22

Tove Videbæk er måske kontroversiel på nogle punkter; men i det parti er hun det eneste bud på noget, der bare ligner en stemmesluger. Ud fra en overordnet betragtning burde man derfor enten gøre hende til formand eller lukke partiet ned, alt andet giver ingen mening. Ingen kan vide, om Tove Videbæk kunne føre partiet tilbage til Christiansborg. Men vi ved, at Bodil Kornbek ikke kan, det har hun klart bevist, og uden Tove Videbæk vil afstanden til spærregrænsen bare vokse.

Læs debatindlægget her:

jlo
19.06.08 klokken 13.46

Hvis hun ekskluderes er der heller ikke rum til mig, og jeg må for første gang ud og finde et nyt parti at stemme på.

Læs debatindlægget her:

Niels Anton Dam
19.06.08 klokken 18.06

Det er mig ubegribeligt, at man i en periode, hvor partiets ny partiprogram er til høring blandt medlemmerne, begynder at ville ekskludere medlemmer-, når man samtidigt opfordrer alle de tilbageblivende medlemmer til at kommentere oplæget til programmet, der er udsendt til os alle.

(...)

For ikke at skabe unødvendig diskussion, har jeg deponeret mit medlemskab indtil efter hovedbestyrelsesmødet med den begrundelse, at jeg principielt er helt uenig i, at man skal ekskludere nogen.

Læs debatindlægget her:

Kristendemokraterne lægger nu op til det endelige opgør med partiets store stemmesluger, vestjyden Tove Videbæk. Partiets hovedbestyrelse skal på lørdag diskutere et forslag om at ekskludere Tove Videbæk
Kristendemokraterne lægger nu op til det endelige opgør med partiets store stemmesluger, vestjyden Tove Videbæk. Partiets hovedbestyrelse skal på lørdag diskutere et forslag om at ekskludere Tove Videbæk