Send julemærker til bagsiden

Efteråret er gået på hæld, og kalenderen fortæller, at der er mindre end en måned til jul. Dermed er det også blevet højsæson for julemærker, der sælges lokalt mange steder rundt omkring i landet til gavn for gode formål

Send julemærker til bagsiden

Et af årets lokale julemærker er dette fra den lokale afdeling af Y's Men Club International i Holstebro, hvor motiverne i år er henholdsvis Holstebro Vandkraftværk, der stammer fra 1940, og to Holstebro-bamser - med julehjerte som baggrund - til minde om den produktion af bamser, der fandt sted i byen frem til 1961. Holstebro Julemærket er udkommet hvert år siden 1978, og for syvende år i træk er kunstneren bag julemærket Gorm Winther. Y's Men i Holstebro oplyser, at overskuddet fra salget fordeles til børne- og ungdomsarbejde lokalt såvel som internationalt.

Som tidligere år ved juletid vil vi her på bagsiden gerne opfordre læserne til at sende de julemærker, der bliver produceret rundt om i landet, ind til os frem mod jul. Send dem til adressen: Kristeligt Dagblad, Rosengården 14, 1174 København K, eller på e-mail: bagsiden@kristeligt-dagblad.dk.