Forbud mod omskæring vil være ren racisme

MED AFSTEMNING Konsekvenserne ved en omskæring er for intet at regne i forhold til andre "overgreb" mod børn såsom utallet af skilsmisser, skriver Johannes L. Bundgaard

Ny direktør for Kræftens Bekæmpelse Leif Vestergaard Pedersen har en både dyb og bred viden om sundhedsområdet. --
Ny direktør for Kræftens Bekæmpelse Leif Vestergaard Pedersen har en både dyb og bred viden om sundhedsområdet. --.

Aviserne og andre medier er fulde af debat om omskæring af drengebørn. Alle mulige mærkelige begrundelser søges for at forbyde den meget gamle tradition, som man i flere tusinde år har kunnet leve godt med.

Nogle har talt om efterfølgende seksuelle problemer og må gøre sig selv komplet til grin, siden mængder af jøder har kunnet formere sig for nu at blive ved jødisk omskæring, der i øvrigt er bibelsk beskrevet modsat manglen på omtale i Koranen.

Som kristen og præst vil jeg selvklart ikke plædere for omskæring, da omskæringen så at sige sidder i øret, sagt med Paulus. Jødedommen er kristeligt set en kødelig religion med sin fysiske omskæring og sin hævdelse af, at en jødisk mor så at sige gør et jødisk barn.

LÆS OGSÅ: Dilemma: Skal omskæring af drenge forbydes?

Men alle de fysikaliteter, som modstanderne af omskæring slår om sig med i vores ekstremt kødelige tid, er for intet at regne i forhold til andre overgreb mod børn såsom utallet af skilsmisser.

Det flertal, der i Folketinget tegner sig mod et forbud mod omskæring, virker som rent racistisk og er en skændsel, der bliver svær at sluge, hvis der skal være den mindste respekt for folkestyret tilbage.

Det er en ynk at høre på folketingsmedlemmers argumentationer, såsom spredte medicinske brokker, der skal vægte mere end ældgammel, levet tradition, kultur og identitet foruden religion, som overrabbiner Bent Lexner har anført.

Heldigvis har lægestanden større forståelse. Sjovt nok virker den fysiske frie abort helt anderledes på de danske medlemmer af Folketinget. Det er ellers et indgreb, der alvorligt hindrer frugtbar formering. Må vi bede om fri omskæring!