Ny teamleder for netværk i Danmission

Birgitte Nørgaard Warming, der er uddannet præst og siden barndommen har været aktiv i FDF, er nyt ansigt hos Danmission

Birgitte Nørgaard Warming skal nu, ud over at passe sin sognepræstestilling, også udvikle netværksarbejdet i Danmarks største missionsselskab. –
Birgitte Nørgaard Warming skal nu, ud over at passe sin sognepræstestilling, også udvikle netværksarbejdet i Danmarks største missionsselskab. –. Foto: Danmission.

Den 45-årige Birgitte Nørgaard Warming er netop tiltrådt som ny teamleder for netværk i den folkekirkelige organisation Danmission.

Det er meningen, at Birgitte Nørgaard Warming i sin nye stilling skal stå for at udvikle organisationens netværksarbejde i blandt andet i Danmission Genbrug, i stifter og i kredse, ligesom hun skal styrke samarbejdet med folkekirken.

Jeg glæder mig til samarbejdet med de mange frivillige i stifter og kredse, i Danmissions genbrugsbutikker og lysstøberier og i Danmission Unge og Ikon. Jeg glæder mig til at møde de frivillige og sammen med dem få Danmissions bagland til at gro og bære frugt, så det kan mærkes i Danmissions arbejde både ude og hjemme, siger Birgitte Warming om den nye stilling.

LÆS OGSÅ: Lommerpigen, der blev karakterskuespiller

Birgitte Nørgaard Warming, der blev uddannet teolog på Aarhus Universitet i midten af 1990erne, er bosat i Odder, hvor hun de seneste 12 år har været sognepræst. Siden 2011 har hun tillige virket som daglig leder ved Odder Kirke. Hun har desuden også fungeret som konstitueret sognepræst i blandt andet Viborg Stift, Haderslev Stift og Aarhus Stift.

Birgitte Nørgaard Warming er opvokset i Aalborg som datter af en folkekirkepræst og har siden barndomsårene været en del af De grønne Pigespejdere og FDF.

Som voksen har hun fastholdt det tætte forhold til dansk spejderliv. Hun har for eksempel haft funktion som leder af KFUM & Ks konfirmandklub ved Fredens Kirke i Aarhus, og senere har hun haft sæde i bestyrelsen for den lokal afdeling af FDF i Odder.

Danmissions nye teamleder for netværk er gift med Knud Christian Warming, der er specialkonsulent ved Internationalt Center ved Aarhus Universitet, og sammen har de børnene Jacob og Astrid.