Lrere

til Filipskolen

Filipskolen sger lrere

En af vores lrere er p barsel og er flyttet til Vejle og en anden skal p barselsorlov. Det betyder, at vi mangler en lrer i en varig stilling pr. 1. 8. 2004 og en lrer i en tidsbegrnset stilling fra d. 31. 8. 2004 og sandsynligvis resten af skoleret. Har du en personlig kristen livsholdning, og har du lyst til engageret at indg i et godt kollegialt fllesskab, hrer vi gerne fra dig.

Vi sger:
En lrer, som blandt andet har mod p at blive klasselrer i 1. klasse med fagene dansk og kristendom og desuden undervise i et eller flere af flgende fag: matematik, historie og geografi. Barselsvikariatet vil blandt andet indeholde dansk og kristendom i 3., matematik i 2. og evt. 6. samt biblioteksarbejde. Andre fagkombinationer kan i begge stillinger komme p tale, da fagfordelingen endnu ikke er startet.

Filipskolen er en kristen friskole, der har de evangelisk-lutherske bekendelsesskrifter som grundlag. Filipskolen ligger med udsigt til resund og i nrheden af en metro-station. Vi har p.t. 161 elever, hvoraf de 65 er tilmeldt fritidsordningen. Eleverne kommer fra hjem med vidt forskellige baggrunde svel socialt som holdningsmssigt. Skolen tilstrber en god pdagogisk udvikling med ngleordene tryghed og trivsel og er i nrmiljet anerkendt som en god faglig, kreativ og velfungerende skole. Det nsker vi fortsat at vre, hvorfor det er vigtigt for os at have velkvalificerede ansatte.

Ansttelse som lrer sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Yderligere oplysninger kan fs ved henvendelse til skoleleder Kirsten Haahr (tlf. 3255 4711 eller 3535 1667).

Ansgning sendes til Hovedstadens Privatskolers bestyrelse, Amager Strandvej 124 A, 2300 Kbenhavn S og skal vre os i hnde senest den 27. april.