Danskerne elsker rosiner

Danskerne hører til blandt det mest rosinspisende folkefærd i verden. Grunden kan være, at vi har forstået at anvende den lille tørrede frugt i alt fra bagværk til madpakker, på morgenmad og som den sunde snack. Og så er der det positive ved det, at rosiner tæller med i frugt og grønt-regnskabet "Seks om dagen"

De fleste af os er vokset op med de tørrede druer som fast bestanddel af madpakken, som topping på havregrynene, som snack eller som den hurtige energi efter dagens motion. Rosinerne fra det mest kendte rosinfirma "Sun-Maid" har for de fleste altid været der. Og rosinpigen, den dansk gifte Mrs. Lorraine Collet Petersen, har prydet de røde pakker lige siden rosinerne fandt vej til Danmark i 1912. De californiske Sun-Maid rosiner er 100 procent naturlige og fremstillet helt uden tilsætningsstoffer. Druerne håndplukkes, spredes ud mellem vinrankerne og tørres udelukkende ved hjælp af solenergi.