Kordegn

Stillingen som kordegn ved Skt. Nikolai kirke opslås ledig til besættelse snarest mulig

Kordegnekontoret har til huse i det smukke gamle Sortebrødrekloster klods op af kirken, og Kapellanboligen, hvor sognets tre præster har kontorer.

Stillingen er en tjenestemands stilling i lønramme 21. Der ydes et rådighedstillæg på kr. 16.000,- årligt afrundet grundbeløb pr. 1. oktober 1997.

Stillingen er fastsat til 80% af en fuldtidsstilling som kordegn. En del af tjenester i kirken er ansøgeren fritaget for, men skal til gengæld påtage sig opgaver som sekretær med kirkeligt arbejde og med konfirmandindskrivning, styring af kirkeliget arbejde, samt brugen af menighedsrådets mødelokaler.

Hvis ansøgeren er interesseret og kvalificeret, kan menighedsrådet tilbyde spændende arbejdsopgaver, som kan betyde, at der bliver tale om en fuldtidsstilling. Disse arbejdsopgaver udover kordegnearbejdet kunne være:
1. Redaktør for sognets kirkeblad.
2. Webmaster for kirkens hjemmeside.

Det er en betingelse for ansættelse, at en ansøger, der ikke har været ansat i en stilling som kordegn eller kordegneassistent med tjenestemandsvilkår eller tjenestemandslignende vilkår, har gennemført eller er indstillet på at gennemføre, en basisuddannelse i ministerialbogsføring og administration/ kirkekundskab.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos menighedsrådetsformand Hanne Korsby tlf. 5151 5877.
Ansøgningen stiles til Skt. Nikolai menighedsråd, Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk, og mærket »Ansøgning til kordegnestillingen«

Ansøgninger skal være menighedsrådet i hænde senest den 20. oktober 2005.