Ledende pedel

På Rudehøj Efterskole får vi i foråret 2007 - senest 1. Maj - brug for en ny ledende pedel

At lave efterskole stiller krav til både lærere og til det tekniske personale, og alle er vigtige aktører i, at det kommer til at lykkes.
Det er derfor vigtigt, at pedellen virkelig har de unges trivsel og udvikling på hjertet og ønsker at involvere sig i skolen liv og hverdag.

Vi ønsker en pedel, som vil tage ansvaret for husets drift på sig i samarbejde med skolens ledelse. Arbejdsopgaverne og ansvaret er mangeartet, og der er brug for en person med godt overblik og med sans for at organisere sig selv og andre.

Vi ønsker stillingen besat med en dokumenteret kvalificeret medarbejder, der kan lide at arbejde i team, men også kan arbejde selv stændigt. Personalet på Rudehøj Efterskole er godt sammentømret, og tonen er humoristisk og afslappet, men også professionel.

Man skal være indstillet på at arbejde med på skolens værdigrundlag, som man kan læse i skolens Hvidbog på www.Rudehoj.dk.

Skolen bagland er Dansk Oase.

Løn gives efter kvalifi kationer.

Skriftlig ansøgning eller E-mail sendes senest den 20. Februar til skolens forstander, som også står til rådighed med yderligere oplysninger:

Rudehøj Efterskole, Sigbjørn Sørensen,
Rude Havvej 11, DK - 8300 Odder, Tlf. 8780 0606

E-mail: Sigbjorn@Rudehoj.dk

Rudehøj er opstået som en vision i den kirkelige fornyelsesbevægelse, der hedder Dansk Oase. Dansk Oase har hjemsted i en luthersk-karismatisk sammenhæng og arbejder for levende kristendom og vedkommende kirkelige samværsformer i Danmark.

Rudehøj Efterskole er en åben skole, der både henvender sig til elever fra kristne og ikke kristne hjem, fra folkekirken og fra andre kirkesamfund, fra forskellige etniske og kulturelle baggrunde. Skolen tilbyder undervisning til alle elevtyper, uanset hvilken baggrund, de måtte have. Og det er udgangs punktet, at alle mennesker har lige høj værdi og vil blive behandlet som sådan!