Forstander til Forsorgshjemmet Godrum

Med tiltrædelse 1. december 2008 søges en forstander til forsorgshjemmet Godrum i Hjøllund

Forstander til Forsorgshjemmet Godrum

Godrum er en selvejende institution under Landsforeningen Arbejde Adler, og har driftsoverenskomst med Silkeborg Kommune.

Godrum består af en række forskellige afdelinger på forskellige adresser, som varetager en vifte af sociale opgaver i forhold til de mest udsatte grupper, herunder akuttilbud, trænende botilbud, alternative plejehjemspladser, skæve boliger, personstøtte samt SKP-ordning.

Der søges en forstander som har evner til og interesse for sammen med 4 afdelingsledere at administrere og udvikle institutionsgruppen, og som har erfaring med økonomi og organisation.

Det er desuden vigtigt at forstanderen kan være igangsætter af pædagogiske og faglige processer, med henblik på at udvikle indsatsen og styrke sammenhængen mellem forskellige tilbudstyper i Silkeborg Kommune, herunder misbrugsbehandling og arbejdsmarkedsorienteret indsats.

Yderligere oplysninger om indsatsen på www.silkeborgkommune.dk eller ved henvendelse til Sektionsleder Palle Havskov Jensen, tlf. 8970 1115 eller bestyrelsesformand Thorkild Skifter, tlf. 7575 2664.

Se hele annonceteksten på www.silkeborgkommune.dk (job i kommunen)

Arbejde Adler er en folkekirkelig landsorganisation, som driver hjemløseherberger i flere af landets kommuner; Haderslev, København, Lejre, Roskilde og Silkeborg

www.silkeborgkommune.dk