Sognepræst til Karlslunde og Karlstrup sogne

Sognene er beliggende ved Køge Bugt 25 km syd for København. Det er landsbymiljøer hovedsagelig med parcelhusområder

Sognepræst til Karlslunde og Karlstrup sogne

Der er mange børnefamilier og en del ny ældre i sognene. Der er god interesse for både det kirkelige arbejde og opbakning til gudstjenester og kirkelige aktiviteter. Der er igangsat et visionsarbejde for kirkerne.

Menighedsrådene har mange forventninger til den nye sognepræst.

Nogle af dem er:
Du skal være engageret i at forkynde det kristne budskab for moderne mennesker i forskellige aldre og forskellige situationer.
Du skal have respekt for traditionen og samtidig kunne medvirke til at videreudvikle gudstjenester og det kirkelige arbejde ud fra de ressourcer, der er til rådighed.
Du skal kunne indgå i samarbejdet med sognenes 50%s præst, menighedsrådene og det øvrige personale ved kirkerne.

Menighedsrådene tilbyder:
Samarbejde og opbakning i arbejdet med visionen: at kirkerne er præget af synlighed, åbenhed, engagement og mangfoldighed.

Der er til stillingen knyttet en veludstyret tjenestebolig beliggende i Karlslunde Landsby.

Menighedsrådene indbyder ansøgere til at kontakte formanden for Karlslunde Menighedsråd, Alfred Jensen, tlf.: 4615 0952 eller 2172 2799 til en fremvisning af kirker, bolig og øvrige faciliteter.

I øvrigt henvises til opslag i Præsteforeningens blad den 25. juli 2008 eller på hjemmesiden: www.karlslundekirke.dk eller www.karlstrupkirke.dk , hvor der er en detaljeret embedsbeskrivelse.

Ansøgningsfristen er 11. august 2008.

Karlslunde og Karlstrup Menighedsråd