Wozniacki ærgrer sig over spildte chancer

Caroline Wozniacki er ude af tennis-turneringen Australian Open. Hun tabte ottendels-finalen mod Li Na fra Kina.

Wozniacki var ellers tæt på at bringe sig foran 5-2 i første sæt. Men så lykkedes det Li Na at vende kampen. Li Na vandt seks partier i træk og sejrede med cifrene 6-4, 6-3.

Efter kampen ærgrede Wozniacki sig.

- Jeg havde mulighederne, men jeg tog dem ikke. I stedet kom Li Na på 4-3. Jeg laver nogle fejl, mens hun går ind og spiller aggressivt, og så vender det, siger Caroline Wozniacki.

Midt i andet sæt blev Wozniacki behandlet for en mindre forstrækning i sit højre lår. Men det havde ingen indflydelse på hendes spil, siger hun.

- Nej, det påvirkede ikke resultatet. Jeg kunne mærke det en lille smule, og så fik jeg låret tapet op for en sikkerheds skyld, siger Wozniacki.

Selv om hun tabte til Li Na, er Caroline Wozniacki glad for sin indsats i Australian Open.

- Jeg har fået nogle gode kampe i benene, og jeg synes, jeg har spillet godt. Så er det selvfølgelig ærgerligt, at det ikke lige lykkes i dag, siger Caroline Wozniacki.

Li Na ligger nummer 17 i verden. Med sejren viste hun for anden gang på få uger, at hun ved, hvordan man slår Wozniacki.

- Jeg spillede aggressivt i dag. Jeg ved, at Wozniacki er en god spiller, som kan slå mig, hvis jeg giver hende åbningen. Derfor handlede det om at være fokuseret i hvert eneste point og ikke give initiativet væk, siger Li Na.

ust@ritzau.dk