Kvinde blev stukket ihjel på kirkekontor - to er anholdt

To bekendte af 40-årig kvinde er anholdt. Hun blev dræbt på kirkekontoret ved Sneslev Kirke ved Ringsted

En kvinde blev onsdag formiddag fundet livløs på kirkekontoret ved Sneslev kirke nær Ringsted. Dødsårsagen ligger endnu ikke fast, men politiet efterforsker sagen som et drab. Foto: Leif Tuxen

En kvinde, der onsdag morgen blev fundet død på kirkekontoret ved Sneslev Kirke nær Ringsted, var offer for en forbrydelse. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi onsdag sidst på eftermiddagen.

Kvinden blev dræbt med kniv, fastslår kriminalteknikere og en retsmediciner. Hun blev 40 år og var ansat ved kirken.

Samtidig oplyser politiet, at to mænd fra Guldborgsund Kommune er blevet anholdt i forbindelse med sagen. Mændene, der er 55 og 67 år, beskrives af politiet som bekendte af offeret, som ligeledes boede i Guldborgsund.

I en pressemeddelelse oplyser politiet, at afhøringer vil afgøre, om de kan mistænkes for drabet.

Kvinden blev fundet død på kirkekontoret cirka klokken halv ti onsdag formiddag.

Natten til onsdag fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en henvendelse om, at den 40-årige var savnet. Det skyldtes, at hun ikke havde givet livstegn fra sig siden tirsdag morgen. Politiet håber nu på at få hjælp til opklaringen.

Efterforskerne vil gerne i kontakt med mennesker, der har set aktivitet i eller ved kirken tirsdag. Sneslev Kirke ligger på Haslevvej nogle få kilometer syd for Ringsted. På grund af forbrydelsen er nytårsgudstjenesten torsdag blevet aflyst.

Det var personer, som har deres vanlige gang på kirkens område, der fandt den livløse kvinde i formiddags og slog alarm. Øjensynligt under forhold, som gav mistanke om en unaturlig død.

”Det, de opdagede på kirkekontoret, gjorde, at det var helt naturligt for dem at kontakte politiet,” oplyser kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands politi Martin Bjerregaard.

Politiet er massivt til stede i området omkring kirken sammen med kriminalteknikere og retsmedicinere.
 
Martin Bjerregard fortæller i øvrigt, at der tirsdag morgen blev anmeldt et indbrud i kirken, som er foregået i juledagene, hvor døren til våbenhuset er blevet sparket op, uden at der dog blev stjålet noget.

”Da vi var ude at undersøge gerningsstedet tirsdag formiddag, var der intet mistænkeligt. Vi tror ikke umiddelbart, at der er en sammenhæng, men vi er opmærksomme på indbrudsanmeldelsen,” siger Martin Bjerregaard.

Midt- og Vestsjællands Politi har i øjeblikket ingen yderligere oplysninger om sagen.

Opdateres...