Velkommen til Danmarks bedste eksistens- og kulturavis

Kristeligt Dagblad er avisen om livets store spørgsmål.

Gennem en prisme af tro, etik og eksistens er vi her på avisen optagede af at give vores læsere perspektiv og overblik i den daglige nyhedsstrøm, samtidig med at vi sætter aktuelle problemstillinger og debatter ind i en større sammenhæng gennem dybdegående, saglig og nuanceret journalistik.

Vi er en avis for alle danskere, uafhængigt af kirkelige retninger og politisk tilhørsforhold, og det er vores fælles mål at lave en avis, der på en indsigtsfuld måde hjælper vores læsere med at blive klogere på livet.

I avisens historie er vi gået fra at være en avis, der primært var henvendt til kirkeligt interesserede, til at vi i dag er en engageret eksistens- og kulturavis for alle med interesse i etik, værdispørgsmål og kulturliv. Ved siden af vores indgående dækning af trosliv herhjemme og globalt er vi stolte af at have landets eneste rigtige redaktion dedikeret til at skrive om eksistensen. Den kalder vi Liv&Sjæl-redaktionen. Derudover har litteraturen, debatten og de globale forhold en helt særlig plads i vores avis.

Kristeligt Dagblad har formået at fordoble sit oplag i de seneste 20 år. Vores avis læses ugentligt af mere end 200.000 læsere og har en stor digital læserskare på mere end 500.000 brugere om måneden. Vores digitale univers udvides løbende med meget mere kvalitetsindhold, lyd og hjernegymnastik. Vi har også vores eget forlag med samme fokus som avisen.

Hvis du ikke allerede er abonnent, så kom og oplev Kristeligt Dagblad i dag og bliv en del af vores engagerede læserskare, der søger dannelse, overblik og indsigt i livets store spørgsmål. Vi er her for at give dig den bedste journalistik og information, der kan hjælpe dig med at forstå og navigere i den komplekse verden, vi lever i.

Jeppe Duvå 
Ansv. chefredaktør 
Kristeligt Dagblad