Overblik: Her er alle afsnit af lydserien ”Senior med mening” sæson 1

Lyt til alle afsnit af "Senior med mening" sæson 1 her

I lydserien "Senior med mening" taler journalist Georg Julin med fire aktive seniorer om meningen med tilværelsen. Foto: Mikkel Møller Jørgensen, Iben Gad og Georg Julin
I lydserien "Senior med mening" taler journalist Georg Julin med fire aktive seniorer om meningen med tilværelsen. Foto: Mikkel Møller Jørgensen, Iben Gad og Georg Julin .

Tom McEwan

I første afsnit af "Senior med mening" anbefaler den 78-årige musiker og skuespiller at tænke og agere positivt for at opnå et meningsfuldt seniorliv. Selv er Tom McEwan stadig meget aktiv og spiller adskillige jobs over hele landet med musikere i alle aldre.

Lyt til afsnit 1 her

Pia Kjærsgaard

"Kroppen er kun en skal, og sjælen lever videre," siger den 71-årige politiker fra Dansk Folkeparti, der også formand for Folketinget. Hun tager tingene som de kommer og tænker sjældent over sin alder.

Lyt til afsnit 2 her

Erik Norman Svendsen

77-årige tidligere biskop og konfessionarius er stadig i fuld gang og anbefaler at gå så sent på pension som muligt.

Lyt til afsnit 3 her

Ellen Kjær Hansen

Kalenderen er næsten altid fyldt op hos den 93-årige pensionerede skolelærer. Hun er blandt andet næstformand i OK-klubben i Odense, leder af en lokal læseklub og formand for Besøgsvennerne, hvor hun sørger for, at andre ældre ikke føler sig ensomme. Det vigtigste for Ellen Kjær Hansen er nemlig, at vi hjælper hinanden.

Lyt til afsnit 4 her