Benjamin Krasnik

Journalist

Journalist på avisens netredaktion og redaktør på avisens bagside. Har skrevet artikler, interview og bøger om Anden Verdenskrig og holocaust og interesserer sig også for både kultur- og værdidebatter. Som bagsideredaktør sørger jeg for, at læserne bliver både hørt og mødt med gode oplevelser om alt mellem himmel og jord. Har tidligere været ansat på kultur-, Christiansborg- og udlandsredaktion.

Er uddannet cand. comm. journalist fra Roskilde Universitet med EU-studier som sidefag. Har en BA i fransk og Europæiske Studier fra CBS og kandidat i journalistik fra RUC med kandidatafhandling om israelske journalisters dækning af Mellemøstkonflikten.

Medforfatter til bøgerne "Livsværker - samtaler om 30 klassikere" (2012), "Taler til ungdommen" (2017). "Hvad døden har lært dig om livet" (2019) og "Befrielsen i glimt - 75 danske øjenvidneberetninger" (2020). Har også skrevet alle tekster til bogen "Et blik ind i helvede - 13 interview med holocaustoverlevere og forfattere om antisemitisme og overlevelse".

Født: 05-01-1980

Profilartikler indlæses...