Jens Rohde, Adm. direktør, ejer og bestyrelsesmedlem

Jens Rohde

Adm. direktør, ejer og bestyrelsesmedlem

Jens Rohde er adm. direktør i Det Danske EuropaHus i Mariager og TV-vært på programmet EU-debatten på dk4. Han er politisk kommentator på radioprogrammet "Befrielsens Øjeblik" på Radio4 og har sin egen faste rubrik som fodbold-politisk dommer i Radioprogrammet "Balalajka" på DR P3.  

Derudover er han ejer af Rohdmap Kommunikation APS, bestyrelsesleder for det regionale spillested Paletten i Viborg og formand for Danske fodbolddommere i Dansk Fodbold Dommer Union samt aktiv fodbolddommer. Han sidder desuden i bestyrelsen for Viborg Katedralskole og for Folkestedet Viborg Banegaard.

Jens Rohde har tidligere været medlem af Folketinget og Europa-Parlamentet samt 1. viceborgmester i Viborg kommune. Han sad i bestyrelsen for Danmarks Nationalbank 2001-2006. Desuden er han fhv. redaktør og vært på radioprogrammet "Europa i Flammer" på radio 24syv og fhv. adm. direktør i TV 2 Radio og PN1 evolution, daglig leder af Viborg Handelstands Forening samt programmedarbejder på Radio Viborg og koordinator på Europa-Parlamentets EU-junior Team.

Født: 18-04-1970

Uddannelse: diplom i ledelse (London Business School)

Profilartikler indlæses...