Morten Loekkegaard, medlem af Europa-Parlamentet, journalist og fhv. medlem af Folketinget

Morten Løkkegaard

Medlem af Europa-Parlamentet, journalist og fhv. medlem af Folketinget

Morten Løkkegaard er medlem af Europa-Parlamentet, hvor han sidder blandt næstformændene i Renew Europe Gruppen. Han er medlem af udvalget om det indre marked og forbrugerbeskyttelse (IMCO) samt næstformand i det særlige udvalg om udenlandsk indblanding, herunder spredning af desinformation, i alle demokratiske processer i Den Europæiske Union (ING2). Han er desuden stedfortræder i udvalget om international handel (INTA) samt i kultur- og uddannelsesvalget (CULT).

Morten Løkkegaard er desuden medlem af Delegationen for Forbindelsen med Australien og New Zealand (DANZ) og Delegationen for Forbindelsen med Indien (D-IN) og stedfortræder i Delegationen for Forbindelserne med MERCOSUR (DMER) samt i Delegationen til Den Euro-Latinamerikanske Parlamentariske Forsamling (DLAT).

Morten Løkkegaard er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og i 1995 blev han tildelt German Marshall Fund legatophold i USA. Han har bl.a. været reporter og TV-vært hos Danmarks Radio. Morten Løkkegaard er er medforfatter til bogen "Magtens mænd". Siden 2005 har han været selvstændig kommunikationsrådgiver og foredragsholder hos Løkkegaard Kommunikation.

Født: 20-12-1964

Uddannelse: Journalist (Danmarks Journalisthøjskole)

Profilartikler indlæses...