Regionaltog mellem Aarhus og Fredericia aflyst efter skinnefejl

DSB kan kun skaffe få togbusser som erstatning for aflyste regionaltog.

Der kører fredag ikke regionaltog mellem Vejle og Fredericia frem til klokken 15. Det oplyser DSB på sin hjemmeside. Der henvises i stedet til InterCity-tog og togbusser. (Arkivfoto).
Der kører fredag ikke regionaltog mellem Vejle og Fredericia frem til klokken 15. Det oplyser DSB på sin hjemmeside. Der henvises i stedet til InterCity-tog og togbusser. (Arkivfoto). Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Regionaltog mellem Fredericia og Aarhus H er fredag morgen aflyst frem til klokken 15.

Det oplyser DSB på sin hjemmeside fredag.

Driftsændringen skyldes fejl på en skinne mellem Horsens og Skanderborg. Der kan kun køres med tog i et spor som følge heraf.

DSB har indsat togbusser. Derudover henviser DSB til InterCity- og InterCityLyntog.

- Skal du rejse til og fra Brejning eller Børkop, så skal du med togbus. Togbusserne kører mellem Vejle og Fredericia, skriver DSB på sin hjemmeside.

- Vi kan desværre kun skaffe få togbusser, står der videre.

Busserne kommer derfor til at køre en gang i timen.

Ifølge DSB kører togbusser fra Fredericia mod Vejle hver time. Fredag formiddag afgår de "i minuttal 15". Efter klokken 11 kører de "i minuttal 00".

Også fra Vejle mod Fredericia kører der togbusser en gang i timen. Fredag formiddag afgår de "i minuttal 55". Fra klokken 11 kører de "i minuttal 15".

DSB opfordrer til, at man slår op i Rejseplanen, inden man tager afsted.

Endvidere oplyser DSB, at intercitytog mod Aarhus standser ekstraordinært i Hedensted.

Intercity-lyntog mod Fredericia standser ligeledes ekstra i Hedensted.

Hvis man som rejsende med DSB bliver mere end en halv time forsinket, kan man søge om at få kompensation via DSB's rejsetidsgaranti.

/ritzau/