Prøv avisen

Sommer i Portugal for dig, der rejser alene

Dourofloden ved Porto (Unitas)

24.-30. juni 2012

Rejsen arrangeres for dig, der gerne vil på en klassisk sommerferie med dansk rejseleder i selskab med andre, der rejser alene. Det er ikke nogen hemmelighed, at mange mennesker lever alene i dagens Danmark. Og det er heldigvis ikke længere tabubelagt. Men for nogle er det svært at tage på gængse rejser alene, og derfor arrangerer vi denne rejse for singler.

Programmet er bredt sammensat, så der er noget for enhver smag og så er der rig mulighed for spontane initiativer undervejs.

Portugal er et overset rejsemål. Her er alt, hvad hjertet kan begære: en imødekommende befolkning, smuk natur, fantastiske strande, in-teressant historie, behageligt klima og lækker gastronomi er blot nogle af de indtryk og oplevelser, der venter os på denne spændende rejse, hvor fællesskab og fælles oplevelser åbner døren til en ny verden.

Portugal er cirka dobbelt så stor som Danmark og med dobbelt så mange indbyggere, cirka 11 millioner. I den centrale del af landet finder vi bjergkæden Serra da Estrela, hvor det højeste punkt, Torres, når en højde på cirka 2000 meter. Den nordlige del af landet er ligeledes bjergrig, ikke mindst egnene omkring floden Douro. Mod syd og vest findes lavlandet med gode landbrugsarealer. Vestkysten ud mod Atlanterhavet byder på dramatiske, klippefyldte områder.

Hovedstaden Lissabon har cirka to millioner indbyggere. Herfra udgik mange af de store opdagelsesrejser. Mange statuer og monumenter vidner om den overvældende rigdom, som hidrører fra de mange kolonier, portugiserne efterhånden underlagde sig.

Spændende udflugter og tid til slentreture, strand, pool og hygge går hånd i hånd, som det hører sig til på en rigtig ferie. Vores faste omdrejningspunkt bliver byen Praia da Vieira, og hotellet ligger tæt på havet.

Læserrejsen for singler (primært i alderen plus 40) finder sted den 24.-30. juni 2012 og koster 8995 kroner i enkeltværelse. Prisen inkluderer transport, overnatning i enkeltværelse, seks gange morgenmad, seks gange aftensmad og udflugter ifølge program. Yderligere oplysninger og tilmelding sker til Unitas Rejser på telefon 87 231 240 eller www.unitasrejser.dk. Unitas Rejser er gerne behjælpelig med diverse forsikringer.

Programmet er bredt sammensat, så der er noget for enhver smag. Øverst ses floden Douro ved Porto, mens billedet til venstre er fra byen Óbidos. – Foto: Unitas Rejser.