DOKUMENTATION: Skriftlig advarsel til Søren E. Jensen

Efter fire tjenstlige samtaler har sognepræst i Hvalsø Søren E. Jensen nu fået en advarsel af biskoppen i Roskilde Stift Peter Fischer-Møller. Læs her den fulde ordlyd af den skriftlige advarsel

Biskop over Roskilde Stift Peter Fischer-Møller har givet sognepræst Søren E. Jensen en advarsel, efter at han har været til i alt fire tjenstlige samtaler. Læs den her.
Biskop over Roskilde Stift Peter Fischer-Møller har givet sognepræst Søren E. Jensen en advarsel, efter at han har været til i alt fire tjenstlige samtaler. Læs den her. .

Sognepræst Søren E. Jensen i Hvalsø har ved flere lejligheder vakt debat med sin kritik af "en lavkirkelig aktivisme" i folkekirken, som ikke tager teologien alvorligt.

Nu har biskop i Roskilde Stift Peter Fischer-Møller givet ham en advarsel, efter at han har været til i alt fire tjenstlige samtaler.

Samtalerne har i hovedsagen handlet om Søren E. Jensens prædikener, som beskyldes for at nedgøre menigheden og udtrykke sig stærkt ukollegialt og illoyalt. Hvis det gentager sig, bliver præsten indstillet til afsked.

Nedenfor kan du læse den fulde ordlyd af den skriftlige advarsel fra biskoppen