Prøv avisen

Real Madrid vandt Champions League

I kraft af sejrsmålet til 2-1 af verdens dyreste fodboldspiller Zinedine Zidane et minut før pausen, vandt Real Madrid i aften Champions League-finalen over Bayer Leverkusen med 2-1.

Real Madrid kan takke franskmanden og den 21-årige reservemålmand Iker Casillas for, at klubben var præcis et mål bedre end Bayer Leverkusen, da de på det stopfyldte Hampden Park i Glasgow.

Dermed lykkedes det alligevel den 100-årige klub at vinde en titel i jubilæumsåret, hvor Deportivo La Coruna tog sig af den spanske pokaltitel, mens Valencia snuppede mesterskabet. Tyskerne må til gengæld tage til takke med rollen som de evige toere efter en sæson med lutter andenpladser. Franskmandens mål til 2-1 var en perle, som vil klæde enhver stor finale. Zinedine Zidane havde venstrebenet over hoftehøjde, da han på et indlæg fra Roberto Carlos helflugtede bolden op under overliggeren bag Hans-Jörg Butt. Real Madrid kom foran allerede efter otte minutter ved Raul, men undertippede Bayer Leverkusen, der spillede bedst i den underholdende første halvleg, udlignede ved den brasilianske forsvarsspiller Lucio. s

/ritzau/