Det skønne liv
Lørdagsmad

Gør kål på kålen

Blomkål er meget andet end kogt tilbehør. Den kan også spille hovedrollen

Spørg om livet

Bekymret hustru: Min mand dulmer arbejdspres ved at drikke for meget

Desværre drikkes der ikke kun alkohol for at markere en glæde i fællesskab, men i mange henseender også som en daglig opstrammer. Det farlige består i, at man kan tro, at et moderat alkoholforbrug hjælper på tristhed, men man står i fare for at udvikle en depression eller mange andre følgesygdomme

Guide: 10 spændende kirkelige arrangementer i efterårsferien

Efterårsferien står for døren, og det betyder tid til nye oplevelser for store og små. Kirkerne i hele landet arrangerer spændende begivenheder i løbet af ugen. Her får du 10 bud på interessante arrangementer i det kirkelige landskab i efterårsferien

Lørdagsmad

Berus dig i dit æbletræ

Et overskud af æbler kan for eksempel anvendes til hjemmelavet cider, der giver æblerne liv og bid til vinteren

Lørdagsmad

Pasta med Karl Johan

Gå på svampejagt i skoven og find Karl Johan til denne skønne pastaret efter italiensk forbillede

Lørdagsmad

Morgenstund har knas i mund

Har man honning og gryn på hylderne, kan man let lave en müsli, som er en enkel og samtidig personlig værtindegave

Lørdagsmad

Når grisen ikke vil på gaflen

Mens vildsvin huserer udenfor, ryger en artsfælle i gryden med blommer, der giver en dejlig smag til sovsen

Lørdagsmad

Lagkage med blommer og brombær

Lagkagen er kommet for at blive, men den store kage bliver et problem, når børnene er flyttet hjemmefra

Lørdagsmad

Råmarineret squashsalat med ricotta

I dag begynder skabelsesperioden, hvor man takker Gud for årets høst. Årets modne squash tager taknemmeligt imod råmarinering i denne lækre salat

Lørdagsmad

Sommerens sidste jordbærkage

En tak til alle mødre og andre, som lærer os glæden ved at lave og opleve al slags mad

Lørdagsmad

Flamberede sommeraftener

Grillen må ikke tændes på grund af tørken. Men i køkkenet må der gerne flamberes – for eksempel figner – så ilden vælter op af pander og gryder

Lørdagsmad

Lørdagslaks er den bedste slags

Hvad blev der af lørdagskyllingen? Måske er den blevet erstattet af en fisk, der også er nem at tilberede og samtidig lækker til en varm sommeraften

Fem gode råd: Sådan klarer du sommervarmen

Mange måneders sommervarme har konsekvenser for kroppen. Men der er gode råd at hente, hvis du vil undgå at blive sløv og træt, når temperaturerne er høje. Her er ekspertens fem gode råd

Lørdagsmad

Gå bersærk med årstidens bær

Mens tørken tager livet af mange planter for tiden, så trives bær i varmen. Kombiner dem gennem tærte og cremer for en smag af dansk sommer

Lørdagsmad

Hjertet sukker efter artiskok

Ferien kalder på lette måltider, der kan nydes i godt selskab. Kogt artiskok med smør til er en snack, som gør godt for hjertet i mere end én forstand

Lørdagsmad

Minderne i pastasalaten

Pastasalater var på mode i 1980’erne og kan stadig være en glimrende ret, når man skal pakke en picnickurv eller finde på noget enkelt til grillmad

Se flere

Jobmarked

Se flere jobopslag

Læserklub