Prøv avisen

Uheldig målmand sender Dortmund i finale

Borussia Dortmund er klar til den tyske pokalfinale i fodbold efter dramatisk 1-0-sejr over Greuther Fürth. --Dortmund''s players celebrate after scoring the 0-1 during the German Football League DFB Cup semi-final match between SpVgg Greuther Fuerth and B Foto: Christof Stache

Borussia Dortmund er klar til den tyske pokalfinale i fodbold efter dramatisk 1-0-sejr over Greuther Fürth

Helt som ventet er Borussia Dortmund - førerholdet i Bundesligaen - videre til pokalfinalen i tysk fodbold med en 1-0-sejr ude over Greuther Fürth, der fører landets næstbedste række.

Afgørelsen faldt i det sidste sekund af den forlængede spilletid, hvor indskiftede Ilkay Gündogan scorede 1-0-målet via stolpen og den uheldige indskiftede Greuther Fürth-målmand Jasmin Fejzic.

Keeperen var i en noget usædvanlig situation netop blevet indskiftet kort før 1-0-målet, fordi han ifølge sin træner er ekspert i at redde straffespark.

Men Fejzic rørte kun bolden én gang, og det var, da Gündogans skud ramte stolpen, hvorefter bolden ramte målmanden i ryggen og gik i mål.

Sekundet efter blev kampen fløjtet af til stor skuffelse for hjemmeholdet, for det var stort set umuligt at se forskel på de to mandskaber, selvom der er en hel liga til forskel.

I finalen venter der hård modstand til de forsvarende tyske mestre. I den anden semifinale mødes bundesliga-mesterskabsbejlerne Bayern München og Borussia Mönchengladbach onsdag aften.