Prøv avisen

Kristne kvinder inviteres til strip-fitness

SE VIDEO Kristne kvinder tilbydes gratis træning i strip-fitness i amerikansk by. Ikke den bedste vej til åndelig udvikling, siger lokal præst

Medbring et program fra din lokale kirke og få gratis undervisning i strip-fitness.

Med det tilbud forsøger et træningscenter i den lille by Old Town Spring i den amerikanske stat Texas nu at få flere kristne kvinder på medlemslisten.

Fænomenet pole-fitness har de seneste år bredt sig til træningscentre over hele verden, også i Danmark, og tager afsæt i en koreografi, hentet fra stripper-miljøet.

LÆS OGSÅ:Pornoficeringen er blevet normal

Nu forsøger træningscentret Best Shape of Your Life - Dit livs bedste form - så at rekruttere nye medlemmer blandt kristne. Og for centrets leder, Crystal Dean, er der ingen modsætning mellem strip-fitness og kristendom.

"Gud gav os disse kroppe, og de skal være vores templer og vi forventes at passe på dem. Det er præcis, hvad vi gør", siger Dean Crystal ifølge avisen Los Angeles Times.

De særlige kristne strip-lektioner afholdes om søndagen, umiddelbart efter kirketid, hvilket Crystal Dean betragter som oplagt.

"Om søndagen, når vi dyrker pole fitness for Jesus, hører vi moderne kristen musik. Vi beder folk om at tage deres kirkeprogrammer med, så i realiteten fortsætter vi bare tilbedelsen af Gud", siger Crystal Dean, der afviser at ville promovere striptease.

"Det er fitness. Jeg lærer ikke kvinder at blive strippere", lyder det fra Crystal Dean.

Det er dog ikke alle, der er lige begejstrede for det kreative påfund med at kombinere kristendom og stripkultur.

Ron Krueger, præst i kirken United Church of Christ, ser det som uheldigt, at træningen netop tager afsæt i strip-kulturen.

"Den har en historie af at blive brugt til mindre sunde handlinger og til at fremstille kvinder på en måde, der ikke er god for dem. Jeg ville ikke gå ned af den vej i min søgen åndelig udvikling", siger Ron Krueger ifølge Big News Network.

gOPJlFEfTGI