Prøv avisen

Mike Pence kåret som cool over for aggressiv Tim Kaine

Mike Pence var rolig, og Tim Kaine rettede alt for mange angreb mod Trump, mener amerikansk politisk ekspert.

Den republikanske vicepræsidentkandidat, Mike Pence, kom bedst ud af tv-debatten mellem ham og Demokraternes vicepræsidentkandidat, Tim Kaine.

Det vurderer politisk journalist og blogger på The Washington Post Chris Cillizza.

- Fra begyndelsen var Pence mere tryg på scenen. Han vendte sig mod kameraet, når han besvarede spørgsmål. Det gjorde det tydeligt, at han forstod, at det reelle publikum ikke var i lokalet, men hjemme i stuerne, skriver han om den 57-årige guvernør fra Indiana.

- Han var rolig, cool og fattet, hvilket stod i kontrast til den hurtigttalende og tilsyneladende nervøse Kaine, tilføjer Cillizza.

Samtidig konstaterer han, at Tim Kaines angribende og aggressive stil slog fejl.

- Reagerede Pence på Kaines mange angreb på Donald Trump? Kun til dels, konstaterer Chris Cillizza i sin politiske blog på The Washington Post.

- Hvad enten Pence vinder eller taber (vicepræsidentposten, red.) om 24 dage, gjorde han det rigtig godt set med republikanske øjne tirsdag aften, skriver han med henvisning til præsidentvalget 8. november.

Omvendt klarede Tim Kaine sig ikke ret godt, lyder dommen over den 58-årige senator fra Virginia

- Kaine forsøgte at lancere så mange angreb mod Trump i hvert eneste af sine svar, at det gjorde det næsten umuligt at forstå et eneste.

Ifølge Chris Cillizza lykkedes det dog at gennemføre ét effektivt angreb - nemlig mod Donald Trumps nedsættende bemærkninger om kvinder.