Prøv avisen

Mindst fire dræbt af bombe i Pakistan

En bombe eksploderede ved indgangen til en sufi-helligdom i byen Pak Pattan i det østlige Pakistan og dræbte mindst fire mennesker tidligt mandag, siger pakistansk politi. --2411568 Pakistani rescue worker inspect the scene of a bomb blast, at a sufi Shri Foto: Rahat Dar

Mindst fire mennesker blev dræbt tidligt mandag, da en bombe sprang ved en sufi-helligdom i Punjabprovinsen i det østlige Pakistan

En bombe eksploderede ved indgangen til en sufi-helligdom i byen Pak Pattan i det østlige Pakistan og dræbte mindst fire mennesker tidligt mandag, siger pakistansk politi.

Bombe var anbragt på en motorcykel, siger chefen for Pak Pattan politi Mohammad Kashif. Angrebet skete i hjertet af Punjabprovinsen.

- Ifølge de første rapporter kom to mænd på en motorcykel og parkerede den tæt på indgangen få minutter før eksplosionen, siger Kashif og tilføjer, at 12 andre personer blev såret.

Ingen har taget ansvaret for angrebet, men Taliban-oprørere har tidligere angrebet sufi-helligdomme. Forskellige muslimske forgreninger som blandt andet salafister og wahabister anser ikke sufisme for at høre hjemme i islam.

En terrorbombe kostede mere end 40 mennesker livet ved en sufi-helligdom i Lahore i juli. Den 7. oktober døde ni mennesker, da to selvmordsbombere sprang sig selv i luften ved en sufi-helligdom i Karachi.